AHC POTAISSA – Recuperare după efort la COMPLEX BALNEAR POTAISSA

În domeniul sportiv, recuperarea fizică este procesul de reducere al efortului după o solicitare. Este o fază de adaptare a organismului necesară pentru a preveni suprasolicitarea sau burnout-ul, atât fizic cât și psihic. Recuperarea fizică la sportivi poate avea o formă activă și pasivă. Dintre formele pasive, somnul este una dintre cele mai bune metode de recuperare și odihnă.

Recuperarea activă are două obiective importante: recuperarea stării fiziologice a sportivului și recuperarea psihologică. Pentru fiecare din aceste aspecte există metode eficiente de recuperare ca: înotul, masajul, hidromasajul, sauna sau activitatea fizică diferită de ceea ce obișnuieste sportivul să practice, ca: gimnastica în apă, antrenamente de propriocepție și jocuri.

La SPA Potaissa avem cele mai bune condiții în a asigura această refacere de după efort, și ne bucurăm că echipa de handbal AHC Potaissa Turda ne-a ales pentru a desfășura la noi, aceste activități. La SPA Potaissa ei beneficiază de cele mai bune servicii ca: aquashape, înot, sauna, jacuzzi, hidromasaj, duș subacval, fitness.

Dragi vizitatori,
În intervalul 29 Martie - 2 Aprilie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,
During the 29th of March - 2nd of April 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 6 pm, with the last access in the underground at 5 pm.
Looking forward to having you!