Cursuri intensive de inot in perioada vacantei scolare (Programul Bazinului de Inot – iulie 2017)

In vederea unei organizari optime a activitatii la Bazinul de Inot Turda va aducem la cunostiinta ca in perioada  1 iulie 2017 – 31 iulie 2017, programul de functionare va fi  urmatorul :

  • Luni – Vineri :  7 – 21
  • Sambata – Duminica : 9 – 21

 

Deoarece cluburile sportive isi vor  restrange activitatea in luna iulie, vor fi culoare libere pentru public pe intreg intervalul orar de functionare .

 

Odata cu inceperea vacantei scolare, venim in intampinarea clientilor si incepem inscrierile la cursurile intensive de inot de dimineata (pentru copii, elevi, student si adulti) cu instructorii bazinului de inot.

          De asemenea, asteptam, in continuare, cereri pentru inscriere la cursuri de inot pentru copii (cu incadrare  in grupe pe  categorii de varsta si nivel de cunoastere a inotului : incepatori, medii si avansati), precum si  cereri de inscriere la cursuri inot – adulti .

          Cererile  se depun zilnic la Bazinul de Inot  –  Turda, str. Stadionului FN.

 

Va asteptam cu drag la sport , pentru un trup sanatos si armonios !

 

Societatea SALINA TURDA  S.A.

Bazin de Inot Turda

Dragi vizitatori,
În intervalul 29 Martie - 2 Aprilie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,
During the 29th of March - 2nd of April 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 6 pm, with the last access in the underground at 5 pm.
Looking forward to having you!