Salina Turda participa la conferinta “Managementul Destinațiilor: Offline & Online” – organizata de Autoritatea Nationala pentru Turism

Conducerea Salinei Turda participa astazi la conferința „Managementul Destinațiilor: Offline & Online”, evenimentul este organizat de Autoritatea Națională pentru Turism, cu susținerea Google România si face parte din seria de evenimente destinate conceptului Managementul Destinatiilor Offline si Online.

În cadrul acestui eveniment, s-a prezentat viziunea Autorității Naționale pentru Turism cu privire la înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor (O.M.D), care vor contribui la creșterea competitivității destinațiilor din punct de vedere turistic și nu numai.

Organizația de Management al Destinației este o entitate cu personalitate juridică, care funcționează prin asocierea reprezentanților autoritații publice din componența destinației, cu reprezentanții mediul privat și, după caz, cu reprezentanții altor unități relevante (administratori ai ariilor protejate și alții), în baza unui parteneriat care asigură gestionarea coordonată a tuturor elementelor care alcătuiesc o destinație (atracții, servicii suport, accesibilitate, marketing ș.a) și asigură coalizarea organizațiilor și grupurilor de factori interesați, care să lucreze spre un obiectiv comun.

Este un eveniment dedicat factorilor implicaţi în promovarea şi dezvoltarea turismului din regiunea Nord-Vest, cuprinzând judeţele: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Evenimentul a fost prezidat de Anca Pavel Nedea – Presedinte ANT si Ana Sipciu – Industry manager Google Romania.

Dragi vizitatori,
În intervalul 29 Martie - 2 Aprilie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,
During the 29th of March - 2nd of April 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 6 pm, with the last access in the underground at 5 pm.
Looking forward to having you!