O noua realizare la Salina Turda

Salina Turda a înregistrat în cursul de zilei de ieri, 25 octombrie 2015, un record: turistul cu numărul 500.000 a trecut pragul minei de sare din subteran. Momentul a fost sărbătorit de către executivul societatii reprezentat de către domnul Primar Tudor Ştefănie împreună cu conducerea Salinei reprezentată de către doamna Director General Simona Maria Baciu. Hudrea Dan Răzvan este fericitul câştigător al unui abonament pe viaţă pentru două persoane la Salina Turda.

Depăşirea pragului de 500.000 turişti la începutul trimestrului IV a anului 2015, constituie o realizare a întregului colectiv angajat şi a conducerii administrative a obiectivului turistic turdean. Aceasta a venit în urma unor îndelungi perioade de muncă, profesionalism şi determinare, şi subliniează importanţa promovării Salinei atât în ţară cât şi pe plan internaţional. Pentru toate aceste aspecte, transmitem felicitările personalului şi conducerii minei, care au contribuit la o bună promovare a Salinei Turda, şi sperăm ca această bucurie să fie un imbold pentru evidenţierea tuturor obiectivelor turistice locale.

Dragi vizitatori,
În intervalul 29 Martie - 2 Aprilie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,
During the 29th of March - 2nd of April 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 6 pm, with the last access in the underground at 5 pm.
Looking forward to having you!