Sambata cu spectacole si concerte la Salina Turda

Sambata, 26 septembrie 2015, Salina Turda si partenerii sai va invita la o serie de evenimente in subteran, dupa cum urmeaza:

  • Orele 1200-1300 – elevii Colegiului de Muzică ”S. Toduta” din Cluj vor susține un recital de muzică în cadrul căruia se vor cânta piese de muzică clasică la flaut, vioară, violă, violoncel, în cvartet, trio și duet.
  • Orele 1400-1600 – reprezentanți ai Muzeului de Istorie Zalău prezintă un spectacol intitulat ”Dacii și Romanii”, spectacolul va dura aproximativ 40 de minute fiind urmat apoi de un recital susținut de Corul Bisericii Ortodoxe– dirijat de Pr. Zăhan Sebastian. Recitalul va dura circa o jumatate de oră.

 

Evenimentele de la orele 14,00 se desfasoara cu ocazia parteneriatului incheiat intre Salina Turda si Fundația Caritabilă ”Sfântul Daniel” pentru susținerea proiectului ”Cooperare româno elvețiene – un parteneriat de dezvoltare instituțională prin creșterea capacității operaționale”, proiect care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor vulnerabile, stimularea parteneriatelor și a practicilor participative între actorii locali în vederea dezvoltării de proiecte sociale durabile.

Dragi vizitatori,
În intervalul 29 Martie - 2 Aprilie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,
During the 29th of March - 2nd of April 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 6 pm, with the last access in the underground at 5 pm.
Looking forward to having you!