Programul bazinului de inot didactic in perioada vacantei de vara (lunile, Iulie, August, Septembrie)

Inot si agrement la prima ora a zilei !

Program de functionare pentru  public, agrement

In vederea unei organizari optime a activitatii si la solicitarile clientilor privind orarul  la Bazinul de Inot Didactic Turda, aflat in administrarea societatii Turda Salina Durgau S.A., va aducem la cunostinta ca in perioada 01 iulie – 30 septembrie 2015, programul de functionare va fi urmatorul:

Luni  – Vineri  :   06.00 – 21.00

Sambata – Duminica : 09.00 – 21.00  -ultima intrare ora 20,00

Instructorii Bazinului de Inot Didactic Turda  organizeaza cursuri de inot in aceasta perioada ,  incepand de la ora 11,00. In perioada  vacantei de vara, organizam cursuri intensive pentru copii (in fiecare zi, de luni pana vineri).  Cererile de inscriere la cursuri de inot pentru copii (cu incadrare pe categorii de varsta si nivel de cunoastere a inotului , incepatori , medii si avansati), precum si cereri de inscriere la cursuri de inot –adulti se depun zilnic la registratura Bazinului.          Pentru inscrieri si   informatii suplimentare privind tarifele, echipamentul necesar, etc. va rugam sa ne contactati la receptia bazinului –  tel. 0364/100102,  mobil 0735195518,   adresa Str.Stadionului F.N. (langa Stadionul municipal), sau pe pagina de facebook a Bazinului de Inot . Temperatura apei se situeaza  intre 26 – 28 grade Celsius, apa corespunzand categoriei de folosinta a apei de imbaiere, fiind tratata chimic si mentinandu-se in parametrii microbiologici si valorile maxime admise de normele de igiena si sanatate publica in vigoare. Pentru a imbina utilul cu placutul , in timpul vacantei de vara , sa aducem un plus de sanatate , noua si copiilor nostrii ,  frecventand inotul ! Bazinul de inot este destinat tuturor categoriilor de varsta , fara a ne limita la organizarea cursurilor de inot, acesta nefiind utilizat numai in scopuri didactice.

Va asteptam cu drag la sport si balaceala toata vara , pentru un trup sanatos si armonios , la orice ora in timpul programului , fiind culoare libere pentru public!

Conducerea Societatii Turda Salina Durgau S.A.

Dragi vizitatori,
În intervalul 29 Martie - 2 Aprilie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,
During the 29th of March - 2nd of April 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 6 pm, with the last access in the underground at 5 pm.
Looking forward to having you!