Salina Turda redeschide Bazinul de Înot Didactic

Salina Turda redeschide Bazinul de Înot Didactic

S.C.Turda Salina Durgau S.A., în calitate de  administrator al Bazinului de Înot Didactic Turda, aduce la cunoștinta toturor cetățenilor, în special turdenilor, faptul că  s-au finalizat  lucrările de remediere, optimizare  și mentenanță al obiectivului Bazin de Înot Didactic Turda. Astfel,  Consiliul de Administratie  al Societătii  anuntă  oficial DESCHIDEREA Bazinului de Inot Didactic Turda , in data de   05.12.2014,  cu ocazia zilei de Mos Nicolae  si totodată anuntă  că s-a aprobat  ca intrarea sa fie   liberă (GRATIS)  în  prima zi de deschidere al bazinului (VINERI – 05.12.2014), pentru toți copiii (cu vârsta cuprinsă între 3 si 18 ani ), care o să facă dovada vârstei prin prezentarea carnetului de elev sau al cărtii de identitate . Copiii cu vârsta de pănă la 14 ani trebuie să fie însoțiti de către un adult, asa cum prevede Regulamentul de functionare si administrare al Bazinului de Înot Didactic Turda .

Ne cerem scuze pentru eventualele disfunctionalităti produse clientilor bazinului, pe toată perioada în care acesta nu a fost functional. Vă așteptăm cu drag , la o bălăceală de Moș Nicolae , într-un bazin executat  la standarde europene , optimizat, modernizat și igienizat conform normelor de igiena in vigoare.

Conducerea societății – prin Director General,

Simona Maria Baciu 

Dragi vizitatori,
În intervalul 29 Martie - 2 Aprilie 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 18.00, cu ultima intrare în subteran la ora 17.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,
During the 29th of March - 2nd of April 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 6 pm, with the last access in the underground at 5 pm.
Looking forward to having you!