Salina Turda vizitata din nou de delegatia Grupului Saint-Gobain

by / miercuri, 05 martie 2014 / Published in Evenimente

Salina  Turda a fost vizitata  din nou de delegatia Grupului Saint-Gobain in data de 04.03.2014. Din delegatie au facut parte : dl. Claude Imauven ,Vice-Presedinte, dl. Didier Roux, Vice-Presedinte  si Mircea Popescu , Director  general  SGPRO Weber BU .

“Cu o îndelungată istorie la nivel internațional, începută în Franța în anul 1665, Grupul Saint-Gobain este lider mondial în domeniul Habitatului și al materialelor de construcții, oferind soluții inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, reducerea consumului de energie, protecția mediului înconjurător. Grupul operează în 64 de țări și este lider mondial sau european în toate domeniile sale de activitate.

În Turda, Saint-Gobain este prezent prin două dintre diviziile sale : Rigips și Weber.

_DSC1792 _DSC1796 _DSC1807 _DSC1832

Rigips deține trei unitati de productie în Turda (fabrica de ipsos și fabrica de panouri de gips-carton) și Cheia (cariera de ghips), și trei mari depozite (două în Turda și unul în  București), standardele tehnice înalte au permis atingerea și consolidarea poziției de lider, poziție validată și de recompensarea în 2 ediții consecutive (2011-2012 și 2013-2014) cu titlul de Superbrand în economia românească.

Weber deține, în România, trei unități de producție a mortarelor uscate și adezivilor – la Turda, Brănești-Ilfov și Stroiești – Suceava- cu o capacitate totală de producție de 240.000 tone anual  și operează opt centre de colorare a tencuielilor decorative, oferind soluții și servicii inovatoare, bazate pe îmbinarea cu succes a cunoștințelor locale cu experiența international. “

Tagged under:
TOP