Concertul extraordinar al primsopranelor Amelia Antoniu si Bianca Ionescu

by / vineri, 23 august 2013 / Published in Evenimente

Cu concertul de operetă al primsopranelor Amelia Antoniu şi Bianca Ionescu, care a avut loc în 22.08.2013 în amfiteatrul din mina Rudolf, care se adaugă altor acţiuni culturale organizate în ultimul timp, Salina Turda şi-a exprimat, tacit, intenţia de a devini un pol cultural zonal.

Că iniţiativa este una bună au demonstrat-o spectatorii care au transformat amfiteatrul Salinei într-un spaţiu mult prea mic pentru un concert al primsopranelor Amelia Antoniu şi Bianca Ionescu, care s-au declarat şi ele impresionate de frumuseţea cadrului natural în care şi-au interpretat piesele, fiind o premieră artistică personală pentru fiecare în parte.

”Salina din Turda este un loc special, deosebit. Dacă ar fi să spun ce repertoriu am acum, o să spun că am unul de salină. Un asemenea loc are nevoie de un repertoriu special”, a spus primsoprana Bianca Ionescu.

Iar calităţile vocale, combinate cu un repertoriu bine ales, au smuls ropote de aplauze din partea publicului prezent la o premieră naţională, respectiv primul concert de operetă susţinut la câţiva zeci de metri sub pământ!

soprane1 soprane2 soprane3  soprane5

Tagged under:
TOP