Salina Turda la Târgul Internațional de Turism din Chișinău

În anul Centenarului, Turda și Salina Turda sunt prezente la Târgul Internațional de Turism ʺTurism.Leisure.Hotels.ʺ din Chișinău, Republica Moldova. Numărul vizitatorilor de la acest târg interesați de standul României este în creștere față de anii trecuți, în contextul în care este un an de sărbătoare al românilor de pretutindeni.

Standul României la acest târg cuprinde autorități locale, obiective turistice, agenții de turism. Nu lipsesc muzica și dansul folcloric, degustările de vin sau de bucate tradiționale.

Prezența la acest târg reprezintă continuarea acțiunilor de promovare a Salinei Turda, care a încercat să pună, de această dată, accent pe proprietățile curative ale aerului și apei sărate. Scolpul acestor acțiuni este de a crește numărul turiștilor care vin să viziteze mina și să petreacă un timp cât mai îndelungat în orașul nostru.

Dragi vizitatori,

cu ocazia sărbătorilor pascale, între 26 Aprilie - 12 Mai 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 19.00, cu ultima intrare
în subteran la ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,

during the Easter Holiday, between the 26th of April - 12 of May 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 7.00 pm, with the last access
in the underground at 5.00 pm.
Looking forward to having you!