Complexul Balnear Potaissa

Complexul Balnear  Potaissa  din Turda a fost unul dintre principalele subiecte apărute în luna septembrie, 2014 în cunoscuta  revistă din țară în domeniu- SPA AND WELLNESS și de asemenea Centrul Spa din Turda apare în baza de date pusa la dispoziție de site-ul revistei , pe adresa www.desprespa.ro.

,, Dincolo de porțile Spa Potaissa , se ascunde o lume lipsită de stres și în același timp plină de liniște. Ambianța relaxantă este întregită de plantele tropicale pe care le veți întâlni la tot pasul. Priveliștea rămâne fermecătoare în orice anotimp , indiferent dacă afară plouă, ninge sau soarele arde cu putere”, citează revista SpaandWelness despre Spa-ul din Turda.

Site-ul Centrului Spawww.spaturda.ro a fost accesat în luna septembrie de 2700 vizitatori unici, iar cei care au trecut pragul Spa-ului sunt in medie de 1900 .

Spa Turda oferă relaxare: piscină cu apă dulce, jacuzzi, saună umedă , saună uscată ,  sala de fitness cu aparatură care corespunde ultimelor tehnologii de pe piață.

DSC_9749

Dragi vizitatori,

cu ocazia sărbătorilor pascale, între 26 Aprilie - 12 Mai 2024, Salina Turda va fi deschisă zilnic, între orele 09.00 - 19.00, cu ultima intrare
în subteran la ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!

Dear visitors,

during the Easter Holiday, between the 26th of April - 12 of May 2024, Turda Salt Mine will be open daily, from 9.00 am to 7.00 pm, with the last access
in the underground at 5.00 pm.
Looking forward to having you!